ArtStreetHbg är igång

ArtStreetHbg är äntligen igång. Arrangemanget som tidigare hade som huvudsyfte att skapa trygghet på söder i Helsingborg har tagit en ny riktning, i år fokuserar vi på innovation. Och att hålla kulturen vid liv under rådande läge vi befinner oss i.

I år blir det inte som det brukar, som så många andra får även vi ställa om vårt program i tider som begränsar publika arrangemang. Men vi har ett upplägg och det är som följer; Under nuvarande vecka är det dags för fler mindre ytor att målas. Cirka en per dag. Det kommer att sättas färg på både elskåp och garageportar på söder, medan vi får vänta till augusti för att se de två större väggarna blir prydda av innovativa konstverk.

Det kommer också att ske en Arthunt. Motiv av flera konstnärer kommer att gömmas på olika ställen runt om på söder och för att få ledtrådar om vart de kommer att gömmas rekommenderar vi dig att följa oss på Instagram. Då kommer du att kunna få heads up när det är dags för dig att ge dig ut för att leta.

På grund av Covid-19 får vi dra ut på tidsperioden arrangemanget genomförs under och helt enkelt stryka de publika aktiviteterna för allas säkerhet. Men det blir bra ändå, och vi är glada att vi äntligen är igång och inte behövde ställa in helt.

Idag 30 juni kan du se Karin Söderquists verk ta form på Västra bryggaregatan 34, precis intill The Söder Wall. Framöver kommer även Julia Rio, Max Persson, Jonas Molbaek, Nikita, HON och Johanna Bussqvist måla på varsin garageport. Håll utkik om vart och när på Instagram. Du hittar oss genom @artstreethbg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *