ArtStreetHbg söker modeller – Förvandla ditt ansikte till ett konstverk

ArtStreetHbg söker modeller – Förvandla ditt ansikte till ett konstverk

Konst har många ansikten. Nu behöver vi ditt.

I varje ansikte finns det ett konstverk. Skulptören Sara Stenlund söker modeller för ansiktsavgjutningar till ett konstverk som kommer att installeras på Fredriksdal under ArtStreetHbg 2022.

Om du är intresserad av att vara med fyller du i formuläret här under senast 22 maj. För att vara med krävs det att du är bosatt på Fredriksdal och att du är minst 15 år. Avgjutningarna utförs i Saras ateljé i Nyhamnsläge i början av juni.

Om ArtStreetHbg

ArtStreetHbg har sedan 2017 haft i syfte att förbättra gatukonsten i Helsingborg och att utveckla gatukonstscenen. På  artstreethbg.helsingborg.se kan du läsa mer om festivalen.

Jag vill förvandla mitt ansikte till ett konstverk!

För att vara med krävs det att du är bosatt på Fredriksdal och att du är minst 15 år. Avgjutningarna utförs i Saras ateljé i Nyhamnsläge i början av juni.

You must confirm you're not a robot.

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att hantera din intresseanmälan. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte, och kommer att raderas när urvalet är klart. Läs om hur Helsingborgs stad hanterar personuppgifter.