Nu är Tim Timmey igång med sitt verk

Nu är Tim Timmey igång med sitt verk

Tim Nedrup, känd som Tim Timmey i street art-kretsar, är Helsingborgaren som gillar att arbeta i starka färger. Att få arbeta på en så stor vägg som den han nu arbetar med på Smedjegatan, är något han drömt om länge. Hans #ArtStreetHbg-verk lär komma att synas. Han startar sitt arbete i dag.

Tim Timmey håller i detta nu på att skissa upp bakgrund och motiv och planerar att fylla i den i morgon och på torsdag. Den 29/7 ska Tims, samt de övrigas verk, vara klara för allmän beskådan. Uppgiften att smycka Smedjegatan ser han som en dröm som går i uppfyllelse – men om det blir med favoritobjektet djur återstår att se:
– Graffiti passar mig bra, då jag tycker om starka färger, måla stort och fort. Favoritmotivet är djur som jag kombinerar med grafiska kuber med realism, gärna så djuret är delat för att förstärka 3D känslan, säger Tim. Det ska bli så kul att äntligen få måla en stor vägg i Helsingborg, något jag drömt om i många år.

Spana gärna in honom in action på Smedjegatan. Och tar du bilder och sprider via sociala medier, glöm inte hashtaggen #artstreethbg.

Foto: Casper Jarmo
Text: Göran Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *