Nu går #ArtStreetHbg på höjden!

Nu går #ArtStreetHbg på höjden!

Sedan ett par dagar tillbaka är #ArtStreetHbg 2017 igång på riktigt. Jimmy Skize och Tim Timmey har fått sällskap av de internationella street art-konstnärerna SpiderTag, Ilse Weisfelt och Levi Jacobs. De tre sistnämnda kör på höjden och vår dokumentatör Casper Jarmo har fångat dem alla in action. Check this out!

Som vi nämnt så har Jimmy Skize och Tim Timmey egentligen avslutat sina arbeten men fick ett infall: varför inte prägla varandras verk med varsina motiv i motivet? Så nu innehåller Tim Timmeys motiv på Smedjegatan Jimmy Skize-robot och på väggen i Bussterminalen på Knutpunkten har Jimmys verk fått inslag av Tim Timmeys sjukt fina djur. Klockrent!

Nu återstår ”bara” att följa SpiderTag och Ilse Weisfeldt på Storgatan och Levi Jacobs arbete på vägg vid studenthemmet vid Furutorpsparken. Missa inte att se dessa artister in action. Du har till den 28:e juli på dig. Den 29:e ska allt vara klart för allmän beskådan. Och då äger även den publika dagen rum med workshops, prova på, musik och medskapande på Söder.
Men glöm inte bort att kolla uppåt, dessa tre street art-konstnärer håller höjd…!

Och gör du inlägg till sociala medier, glöm inte använda hashtaggen: #ArtStreetHbg

Film & redigering: Casper Jarmo
Musik: MENNUDÅ – ”Aldrig se mig drömma”
Text: Göran Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *